El sistema de rieg per exsudació és el sistema que millor aprofita l’aigua, per tant és el sistema que menys aigua consumeix. Consisteix en la col·locació de tubs d’un material poròs que, una vegada plens d’aigua, comencen a desprendre aigua a través dels petits porus de la seva paret, formant una línia d’humitat constant i uniforme en tot el seu recorregut. Com a inconvenient, el manteniment del sistema de reg per exsudació és més costòs ja que la calç i les algues poden acabar obturant els porus amb el pas del temps.

Si necesita assessorament, pressupost o té qualsevol dubte sobre la instal·lació o manteniment de qualsevol sistema de reg, es pot posar en contacte a través del nostre telèfon 972 401 337 o escriure’ns a la nostra pàgina de contacte.

Categories:

Tags:

JARDÍ I ENTORN, SL · C/ Bisbe Sivilla, 1, 17005 Girona Tel.: +34 617 375 362 info@jardi-entorn.com Política de cookies
Danzai Software