La nostra vocació per oferir un servei integral per a tota tipologia de jardins i zones verdes i oferir un valor afegit als nostres serveis de jardineria, també ens fem càrrec del manteniment de piscines i zones enjardinades.

El nostre personal especialitzat en el mateniment de piscines i manipulació dels productes que es requereixen treballa per tal que la seva piscina estigui en perfectes condicions tot l’any per tenir-la sempre a punt i poder gaudir-la al màxim, sobretot durant la temporada d’estiu, en la que intensifiquem la periodicitat.

Mantenir la piscina tot l’any permet estalviar aigua utilitzant tractaments poc agresius.

Podeu consultar el preu del manteniment de piscines trucant-nos al 972 401 337 o a l’info@jardi-entorn.com

Oferir el manteniment de piscines ens permet integrar tot el mateniment del seu espai verd a una única empresa.

Categories:

Tags:

JARDÍ I ENTORN, SL · C/ Bisbe Sivilla, 1, 17005 Girona Tel.: +34 617 375 362 info@jardi-entorn.com Política de cookies
Danzai Software